Fasaner <3

Min matte skjutsade mig till en jätterolig jakt, på denna jakt var man tvungen o sitta jämte sin egen matte jättelääänge. När man så väl fick lov att hämta en pippi så var det först en bestämd farbror som sa till min matte vilken pippi jag skulle hämta. Min första pippi var en and o den som matte ville att jag skulle hämta var så förfärligt enkel så jag bestämde själv att jag hämtar en som är mycket svårare o mycket längre bort. Jag hade ju suttit o väntat väldans länge så jag ville verkligen visa den bestämda farbron vilken fantastiskt duktig jakthund jag är. När jag skulle springa tillbaka till min matte hände en pinsam sak, jag såg inte ett dyft, allt var nästan svart. Jag hörde att matte visslade o ropade på mig o jag tyckte jag sprang mot hennes röst, till slut stannade jag o lyssnade noga o då hörde jag att jag hade sprungit lite tokigt. Ja ja viktigast av allt är att man absolut inte lägger ner fågeln på marken det är bara människorna som får göra det. Jag skulle aldrig aldrig lägga ner en fågel bara för att jag inte ser.
Det konstiga som hände nu var att matte var sur på mig, va varför då??? Jaha hon hade velat att jag skulle stanna när hon blåste i pipan, men jag hörde inte. Skulle ju hämta den svåraste pippin ju.
Sedan fick vi hämta fasaner, jag älskar fasaner, de är så roliga, o springer jättefort. Fast inte lika fort som jag. Jag var jätteduktig tyckte jag hämtade än här o en där. Men min matte var inte nöjd hon sa att jag var olydig, det tycker inte jag, jag tycker att jag är bäst.

RSS 2.0